יש שני מקומות שבהם אני הכי הרבה מרגישה חגים

רגיל

בשוק ובגן ילדים.

היום הצלחתי לגנוב עשרים דקות בשוק. מעבר לעובדה שמחירי הירקות קפצו (מה שמוביל אדם עירוני ולא אכפתי כמוני לקונן על הקרה) הצלחתי לצאת עם תותים במחיר סביר (ממש לא כמו בסופר), עגבניות שרי במחיר שחיתות ועוגיות מעניינות במילוי ריבת חלב (טוליו זיהה אותם כעוגיות ילדותו והיה מופתע מאד שהבאתי לו אותן). כל המוכרים איחלו לכולם חג שמח והייתה אחת שחטפה שטיפה כי שכחה שהיום טו בשבט.

הפירות היבשים הולכים ונעשים מגוונים משנה לשנה. היום יש כבר אפרסמון מיובש חביב מאד וגם פומלה מסוכרת שהייתה מעניינת.

(הפעם קניתי תמרים לחים)

מסתבר שאפשר גם להשלים במסנג'ר. מסתבר גם שעדיף לריב במסנג'ר מאשר פנים מול פנים. בכל זאת אתה קצת חושב על מה שאתה כותב וגם לא רואים את הקצף שיוצא לך מהפה.

אני עדיין אמורה לשתוק אבל היי אני לא מסוגלת אז כל העולם ואשתו נהנו מקולי החורקני. מחר רופאת אף אוזן גרון תבדוק את התוצאות של ההשתוללות הקולית שלי.

תגובה אחת »

  1. לא יכולה שלא לתת מתכון לתמרים הלחים-
    לקלף (זה לא קשה כמו שנשמע). בין 4 ל5 לסועד,( שזה הרבה יותר ממה שזה נשמע,) להמיס חמאה במחבת – כף ל5 תמרים בערך, לטגן התמרים בחמאה, להוסיף כף סוכר וקינמון לפי הטעם. פה בא השוס- לשפוך למחבת בזהירות שלוק של ויסקי או ברנדי, ולהדליק – מדליק לעשות את זה ליד האורחים. לחכות שהאש תכבה לבד ולשפוך שמנת מתוקה – ~חצי מיכל ל10 תמרים.לתת לזה עוד דקה על האש, להכין מראש צלחות עם כדור גלידה וניל איכותית, ולהעביר אליהן את התמרים+ קצת מהרוטב. הקר והחם יוצרים שילוב מדהים.
    ובכלל זה קינוח מושלם ופשוט לרושם על אורחים.
    ותודה לאיתן ולמסעדת וואלה ז"ל.

    • זה בדיוק העניין. יש חגים שבעיקר ילדים חוגגים אותם אבל זה דווקא חג נחמד מאד. אני אוהבת את הרעיון של החיבור לטבע, של חילופי העונות וחוץ מזה אם יש הזדמנות לבלוס פירות יבשים אז מה רע?
       

כתוב תגובה לג’וליאנה לבטל